Menu

Brunch met kidsworkshops

 

Zin om je zondag te starten met een heerlijk brunchbuffet binnen een unieke setting?
Benieuwd naar de ontwikkelingen op Kortrijk Weide?
Creatieve kids die graag knutselen?

Schrijf je dan nu in voor de Brunch op Week van het Ontwerpen!

Op zondag 22 oktober om 9u30 kan je genieten van een heerlijk brunchbuffet door de Tarterie en kom je alles te weten over de plannen met Kortrijk Weide.

€7,5 per persoon (gratis voor kinderen jonger dan 12), ter plaatse te betalen

VOLZET

 

Kortrijk Weide is in volle ontwikkeling.Het gebied tussen het station, de Leie en de westelijke ring wordt omgebouwd tot een volledig nieuw stadsdeel aan het water. Er is onder meer plaats voorzien voor een ecologisch stadspark, een regionaal zwembad, een evenementenhal, een Urban Sports park, een evenementenplein en een nieuwbouw voor volwassenenonderwijs. Groene doorgangen verbinden het gebied naadloos met de binnenstad en de stationsomgeving. Bovendien wordt de vrijetijdssite de eerste plek waar Kortrijk haar ambities als klimaatstad waarmaakt. Het versterkt de binnenstad met een multifunctioneel levendig nieuw stadsdeel! 

 

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen vanaf 9u30 in het BUDA::lab aan de slag rond Halloween!

Van restkarton naar minisfeerlamp in het thema Halloween! High-tech en upcycling gaan hier hand in hand: met laser gesneden stukken en dankzij de wonderen van basis elektronica steken we een mini sfeerlampje in elkaar. De workshop wordt georganiseerd door De Creatieve STEM vzw met de steun van Flanders Make. Van 9u30 tot 12u30.

 

Zet je zondag verder met een streepje muziek!

Om 11u treedt het Laurent Maur Quartet op in de concertstudio van de Schouwburg Kortrijk, Wilde Westen. Reserveer hier je tickets!